Få 5 nr av National Geographic + varm och superlätt väst
Få 5 nr av National Geographic
+ varm och superlätt väst
Dölj

Få 5 nr av National Geographic
+ varm och superlätt väst
– Spara 799 kr

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
199,50 kr
+ 49,50 kr i porto och exp.
Spara 799 kr!
  1. Storslagna fotoreportage av världskända fotografer.
  2. Djupgående inblickar i världsläget genom enastående bilder.
  3. Spännande artiklar om allt från politiska frågor till naturfenomen skrivet av de bästa skribenterna runt om i världen.

Väst från National Geographic

Värde: 599 kr.

Varm och superlätt väst från National Geographic som är perfekt för långa promenader och andra utomhusaktiviteter under vårens och höstens månader. Västen har ett tåligt ribbstoppsystem med fiberfyllning vilket ger en låg vikt och bra isoleringsprestanda och håller dig varm under hela turen. Det yttre materialet är vind- och vattenavvisande.

Läs mer

Västen är mattsvart och har resår på axlarna så att den sluter tätt och ger en bekväm åtsittande passform. Västen har dessutom två fickor och en liten krage, så halsen och nacken är täckta.
Västen tar så lite plats att du kan packa ihop den i den medföljande påsen. Så du kan enkelt ha den med dig och använda den om vädret förändras.
Finns i storlekarna M, L och XL.

Andra erbjudanden från National Geographic

Se alla erbjudanden från National Geographic

National Geographic

National Geographic är tidningen som brinner för att visa dig vår fantastiska värld. Ta del av forskningens senaste upptäckter och läs spännande reportage om nutida och historiska världshändelser.

National Geographics skribenter och fotografer är kända för att vara bland de bästa i världen. Genom enastående fotoreportage rycks läsarna med till platser där ingen människa tidigare satt sin fot. Få insikt i forskarnas banbrytande framsteg, var med i tjuvskyttarnas första led när de skjuter elefanter och andra djur, ta pulsen på världens vulkaner, orkaner och glaciärer, följ med arkeologerna på upptäcktsfärd bland forntidens mysterier och ligg i framkant med de aktuella utvecklingstrenderna och globala utmaningarna.

Mycket mer än en tidning
Bakom magasinet står den allmännyttiga organisationen National Geographic Society, som i 125 år har stöttat över 11 000 projekt inom vetenskap, naturskydd och upptäcktsresor, vilket ger dig ny kunskap direkt från fältet.

Tidningen ges ut på 40 olika språk och har 40 miljoner läsare i hela världen.

 

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover

Få 5 nr av National Geographic
+ varm och superlätt väst

199,50 kr
+ 49,50 kr i porto och exp.
Spara 799 kr!